• Nordiska Ungdomshusutredningen


    Denna webbplats är till för att informera om Nordiska Ungdomshusutredningen och för att bidra till ett interaktivt sökande efter kunskap. Det självstyrande Ungdomshuset i Köpenhamn på Jagtvej 69 gavs i form av nyttjanderätt av kommunen till en initiativgrupp 1982. 1 mars 2007 utrymde polisen huset för att den kristna kyrkan Fadershuset skulle kunna ta över fastigheten med omfattande protester till följd i både Danmark och internationellt.

    Du kan bidra till arbetet med utredningen på flera sätt. Lägg upp nya texter och bilder eller förbättra påbörjat material på projektets wiki. Sprid information och diskussion om projektet genom att ladda ner material eller på annat sätt. Få din organisation att stödja projektet. Kom med i arbetsgrupper för att organisera intervjuer och seminarier eller kommentera de nyheter som arbetsgrupperna lägger upp på denna webbplats.
  • Sidor

Nordiska Ungdomshuskommittén

Posted by johanna on March 20th, 2007

Nordiska Ungdomshuskommittén kommer att tillsättas av utredningens arbetsgrupper i de olika nordiska länderna. Ett nordiskt arbetsmöte hålls i Stockholm 18 maj 2007 för att föra arbetet med utredningen framåt. Nordiska ungdomshuskommittén har huvudansvaret för att ta fram Nordiska ungdomshusutredningens huvudrapport. Till sin hjälp har kommittén arbetsgrupperna, seminarier där olika rapporter och kunskap presenteras och diskuteras samt ett råd med sakkunniga.

69foreverweb.jpg

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/65/165765/aktivism.info/public_html/ungdomshuset/wp-content/themes/wucoco-three-column-0100/footer.php(1) : eval()'d code on line 1